Naslov naše spletne strani je: https://kostanj-znuderl.si.

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zberemo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, ter IP naslov obiskovalca in niz uporabniških agentov brskalnika, ki pomagajo pri odkrivanju neželene pošte.

Storitvi Gravatar bo morda poslan anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e -poštnega naslova (imenovan tudi razpršilnik), da preveri, ali ga uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša slika profila vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje svojega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. Ti so za vaše udobje, da vam ne bo treba znova izpolniti svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo stran za prijavo, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov za shranjevanje vaših prijavnih podatkov in možnosti prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Video posnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v e -poštno sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo vse nadaljnje komentarje, namesto da jih držimo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), v svojem uporabniškem profilu hranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen da ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko te podatke tudi vidijo in urejajo.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarje obiskovalcev je mogoče preveriti prek avtomatizirane storitve odkrivanja neželene pošte.